Help Leef je Droom door de Zeven Heuvelenloop


Pagina uit het logboek van Uisge Beatha

  • 2 min.
  • nov 27, 2022
  • Hardlopen
  •  Gregor
Help Leef je Droom door de Zeven Heuvelenloop

Help Leef je Droom door de Zeven Heuvelenloop

 geplaatst
  • nov 5, 2010

De passie voor zeilen en hardlopen samengebracht in een sponsorloop.

Deel op  


Help Leef je Droom door de Zeven Heuvelenloop

Leef Je Droom!

Stichting Leef Je Droom helpt jongeren met een levensbeperkende hart- en vaatafwijking hun beperkingen te overwinnen. Om dit te realiseren nemen we ze mee met meerdaagse zeilwedstrijden of prestatietochten. Wij halen hen uit de wereld van alledag en motiveren ze hun grenzen te verkennen en te verleggen. Door de jongeren geloof in eigen kunnen mee te geven, raken zij gemotiveerd om iets te bereiken in het leven.

De initiatiefnemer van Leef Je Droom is Olaf Oosterman en hij is vaste schipper. Ondanks zijn eigen ziekte heeft hij eigenhandig het aangepaste zeiljacht Live Your Dream gebouwd. Olaf heeft het marfansyndroom, een bindweefselafwijking. Bij hem is de hele aorta (de grootste slagader in het lichaam) vanaf het hart tot in zijn liezen vervangen door kunststof.

Mijn passie is zeilen en hardlopen en heb met bewondering Olaf's verhaal gehoord en gedacht hoe ik hen zou kunnen ondersteunen bij het nastreven van hun doel.

Voor deze stichting ga ik zondag 21 november 15km hardlopen tijdens de ZevenHeuvelenloop, een wedstrijd door het Nijmeegse heuvellandschap. U kunt de stichting helpen door mij te sponsoren. Uiteraard zijn we blij met alle donaties én voor de eerste vijf sponsoren die €75,- of meer doneren, dan is er voor die vijf sponsoren een plek op mijn t-shirt plus een vermelding op de site van de Stichting Leef je Droom tot eind dit jaar.

Het maken van een shirt vraagt tijd, daarom hoor ik graag uiterlijk 7 november welke namen ik op mijn shirt mag laten drukken. Steunt u mij vooraf? Maak dan uw sponsorbijdrage over op:

  • Bankrekeningnummer 1345.66.335 Rabobank Lelystad
  • Stichting Leef Je Droom
  • Postbus 75132
  • 1070 AC Amsterdam
  • o.v.v. sponsoring G.J. de Graaf


Wilt u liever eerst weten dat ik de wedstrijd door het Nijmeegse landschap inderdaad uitloop en de stichting na afloop sponsoren, dan kan dat natuurlijk ook. Gebruik daarvoor eveneens het bovengenoemde rekeningnummer.

Voor meer informatie over Leef je Droom: www.leefjedroom.com

De site van LJD is ook bijgewerkt en heeft er een leuk nieuwsbericht aan gewijd.

Uisge Beatha, Zeilen, Watersport

(klik voor grote foto)

De reacties op de sponsoroproep heeft tot nu toe heel leuke reacties opgeleverd. Dank aan hen die gereageerd hebben en die een bedrag hebben overgemaakt aan de stichting. Echt super!

Het shirt had wat voeten in de aarde om te laten maken; logo's die niet helemaal op het voor de drukker gewenste formaat zijn, een TNT die het laat afweten om de proef te bezorgen en uiteindelijk een pakketdienst die niet iets verder kijkt of er iemand opendoet en a.g. daarvan vanuit Zoetermeer terug moet komen om als nog te leveren. Maar het is er. Weer een stapje dichterbij de start.


Gerelateerde artikelen

Wat cijfers over 2018

Wat cijfers over 2018

Enkele cijfers over mijn zeil-, hardloop- en zwemjaar....

Lees verder
Blauwe romp schilderen

Blauwe romp schilderen

Het schuren van de romp van Uisge Beatha is achter de rug en kan worden begonnen aan het......

Lees verder
Blauwe romp schuren

Blauwe romp schuren

De gelcoat van de romp is zodanig verkrijt dat herstel van de blauwe kleur alleen nog door......

Lees verder


 Reacties

 Zijn benieuwd naar uw reactie 

//